Skip to the content

Hverdagens hjælp

Det servicerede fællesskab - Hverdagens hjælp - er udsprunget af de små ting vi alle kender i en travl hverdag, de ting man kunne ønske at få hjælp til, det kunne være både stort og småt.

Hverdagens hjælp er ikke luksus service ydelser, der er ingen tjener med sølbakker etc., men helt alm. hjælp til de daglige gøremål, uanset om det er fordi man ikke umiddelbart kan nå det i en travl hverdag, eller man af andre årsager kunne ønske en specifik hjælp.

Udgangspunktet i Hverdagens hjælp, er den enkeltes hverdag, om det er madlavning, vask, madpakker, lektiehjælp, skift af forbinding, vask af bil, etc. Så er det altsammen noget vi alle gør og som man nogen gange gerne vil have hjælp til.

Udvalg af serviceydelser

I Generationernes Campus, er der serviceydelser som er målrettet hverdagens hjælp, disse er bla.:

Rengøring - Vinduespudsning - Sygeplejeske - Parkeringsplads med månedlig bilvask - Vask af tøj - Ferieservice - Fitnesscenter

Det samlede antal serviceydelser som er i Generationernes Campus er ca. 70 forskellige typer.

 

 

Basis serviceydelser

Som en del af Generationernes Campus fællesskab, er der en række basis serviceydelser som er grundlaget for Hverdagens Hjælp, disse services er f.eks.:

Spisning i Folkekøkken 2 gang pr. uge - Udvendig vinduespudsning - Spisning af Brunch 1 gang om måneden - Wifi i alle fælles arealer - Sikkerhedspakke - Kommunikations platform med 20" skærm i lejligheden - Buskørsel til nærmeste station og større by - Deltagelse i sociale arrangementer - Mulighed for kontakt til sygeplejerske.

Service ydelser til familier

Til den travle familie, er der også nogle specifikke serviceydelser som til daglig vil være en hjælp, måske ikke altid men bare nogen gange. F.eks. har vi følgende ydelser:

Madpakker - Lektiehjælp - Rengøring - Vask af tøj - Ferieservice (vandeblomster, tømme postkasse, sikre boligen) -  Barnepige - Tilsyn med hjemmeboende børn hvis man er ude at rejse - Handyman - etc.

 

Service ydelser til unge

Når man taler om serviceydelser til unge, er det ofte nogle andre behov end man ser i de øvrige grupper, og der er derfor i Generationernes Campus, udviklet service ydelser med fokus på denne gruppe. Disse er bla. Mentor ordning - Ferie/Komme op service - ToGo koncept - Ernæringsrigtig mad - Madpakke koncept - Vask af tøj - IT pakke.

 

 

Service ydelser til seniorer

Som senior på Generationernes Campus, vil man kunne benytte sig af forskellige serviceydelser som generelt anvendes oftere af seniorer.

Dette vil bla. være - Massage - Cardio Fitness - Fysioterapi - Sygeplejerske - Vask af tøj - Selskabsmiddage - Transport - Dagligdags Concierge - Sociale udadvendte aktiviteter - Gartner - Handyman - Sikkerhedspakke.

 

Vi hjælper hinanden

Det gode naboskab er kernen i Generationernes Campus. Naboskabet skal sikre forståelsen for det gode fællesskab, som gennem almindelig omsorg er med til at sikre et fællesskab hvor man hjælper hinanden, uanset hvor man er i livet.

 

 

 

Ansatte og hverdagens hjælp

Ansatte på Generationernes Campus er alle højtkvalificerede og uddannede medarbejder. For at blive ansat skal man forstå konceptet bag Generationeres Campus og hverdagens hjælp. Som ansat på Generationernes Campus er hverdagens hjælp omdrejningspunktet for den service og hjælp beboerne uanset alder vil opleve.

Det er detaljen og de små ting der bringer vores glæde og smil frem. Man skal være stolt af sit arbejde på Generationernes Campus.

Livsstil med mening

Generationernes Campus

Generationernes Campus projektet, er et nyt livstilsprojekt hvor man igennem fællesskab, tryghed og et åbent miljø, kan sikre den bedste livsstil.

Men hvor langt er projektet, og hvor vil det ligge henne ?